office@marmosim.ro 0040 254 260851

MARMOSIM - Traditie in Piatra

Piatra de temelie a firmei Marmosim a fost pusa in ultima jumatate a secolului 19 cand a inceput exploatarea in cariera a marmurii de Ruschita. Cariera Veche a fost operative inca din 1883 si de atunci generatii intregi de mineri si-au dedicate vietile pentru a scoate la lumina frumusetea deosebita a acestei marmuri. La inceputul secolului 20 in imprejurimile carierei, in paralel cu activitatea de extractie a marmurii, a inceput si prelucrarea acesteia. Primul document in care firma a fost mentionata, dateaza din 1926. Incepand cu 1960 a fost infiintata fabrica din Simeria, pentru a putea prelucra la standarde ridicate blocurile de marmura si travertin, din zona.
Fabrica a apartinut statului pana in anul 1998, cand compania TitanMar a achizitionat pachetul majoritar de actiuni. Astfel experientei de peste 75 de ani acumulate de Marmosim i s-au adaugat entuziasmul si tineretea echipei de la TitanMar, impreuna formand o forta care a reusit sa impuna frumusetea si nobletea marmurei in tara si pe plan international.

Grup TITANMAR-MARMOSIM

Grupul TITANMAR-MARMOSIM este liderul de piata in domeniul extractiei si prelucrarii rocilor naturale din Romania. Principiile sale de afaceri se bazeaza pe faptul ca materialele indigene extrase din carierele proprii merita să fie cunoscute peste tot in lume, iar piata romaneasca pe de alta parte, are nevoie de materiale noi intr-o gama mai larga de culori , nuante si finisaje.
Bazandu-ne pe acest fapt putem spune ca Marmosim este producatorul de materiale a caror tara de origine este Romania, prin extragerea si prelucrarea blocurilor din carierele proprii, iar TitanMar este organizat ca importator de diverse materiale sub forma de lastre si placaje, si de asemenea furnizor de servicii de proiectare si montaj.
Marmosim este capabila sa ofere solutii complete in domeniul pietrei naturale, solutii ce se refera la extragerea materiei prime, prelucrarea, comercializarea, proiectarea, instalarea si intretinerea acesteia

Misiunea noastra

Incepand cu 2006 in firma noastra a fost implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 in toate activitatile, cu scopul de a satisface orice fel de cereri ale clientilor nostri, pentru a le putea oferi produse ce satisfac cele mai exigente cerinte, si de asemenea, pentru a creste increderea clientilor produsele noastre. Acest sistem ofera metodele eficiente pentru toate activitatile care au loc, fie in zona extractiei matriei prime fie in procesul de prelucrare, inclusiv standardele de siguranta si protectia mediului.
Marmosim este in continuare orientat spre promovarea standardelor ridicate ale produselor sale pe toate pietele care au nevoie de roci naturale si care sunt foarte atente la toate aspectele ce privesc calitatea produselor. Potentialele provocari sunt legate de ocuparea unui loc in pietele mari cum ar fi China, tarile din Orientul Mijlociu și Orientul Indepartat, de a incheia contracte, cu firme importante din domeniul constructiilor, distributiei si studiouri de arhitectura.
Pe de alta parte, cresterea spectaculoasa a pietei interne este o continua provocare.
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien