office@marmosim.ro 0040 254 260851


ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Acești Termeni și Condiții de utilizare sunt aplicabili site-ului www.marmosim.ro.
Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului, și va trebui să-i accepte fără alte limitări sau rezerve. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați Termenii și
Condițiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site.

SCOPUL INFORMAŢIILOR 
Informaţiile prezentate şi accesate pe acest site, sunt furnizate de către MARMOSIM SA în calitate de proprietar al site-ului pentru a furniza utilizatorilor informaţii de interes general. În cazul în care sunteţi interesaţi de astfel de servicii, vă recomandăm să contactaţi un reprezentant al MARMOSIM SA.

WEBSITE-URI EXTERNE 
Informaţiile publicate pe acest site fac uneori trimitere la website-uri externe ca o facilitate pentru utilizatorii noştri şi cu scop strict informativ. MARMOSIM SA nu controlează şi nu este responsabilă pentru nici unul dintre aceste website-uri sau pentru conţinutul acestora și nici nu poate garanta în nici un fel ca aceste linkuri nu se vor schimba în timp.

DESCRIEREA SERVICIILOR
MARMOSIM SA pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
MARMOSIM SA nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
MARMOSIM SA nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest sit.
MARMOSIM SA nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.
MARMOSIM SA nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.
MARMOSIM SA nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE
Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest sit sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
MARMOSIM SA nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

DISPOZITII FINALE
MARMOSIM SA isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien